What Does Google Analytics Nedir Mean?

Wiki Article

google analytics nedir

Trafik kaynakları sekmesinde, trafiğinizin nereden geldiğini görebileceksiniz, bu da hedef kitlenizin Net’de nasıl gezindiğini anlamak açısından son derece faydalıdır.

Gerçek zamanlı sayılar, website trafiği hakkında temel bilgiler sağlar ve kullanıcı davranışını anlamanıza lawnımcı olur. Ve aşağıdaki gibi şeyler:

There's a problem in between Cloudflare's cache plus your origin Website server. Cloudflare screens for these mistakes and automatically investigates the cause.

Oluşturulan raporu analiz ederek; ziyaretçilerinizin sayfaya olan ilgisi, sayfanın ortalama okunma hızı ve sayfanızın etkileşim düzeyi gibi önemli verilere ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi davranışlarını analiz ederek, kullanıcılarınızın sitenizde ne kadar vakit geçirdiğini ve nerelerde gezindiğini kolayca görebilirsiniz. Bunların yanı sıra;

Google Analytics içerdiği araçlar sayesinde World-wide-web sitesi ziyaretçileriniz hakkında detaylı bilgiye sahip olmanıza propertyımcı olur.

 Daha sonra, daha yüksek değere sahip olma olasılığı daha yüksek olan kullanıcıları hedeflemek veya uygulamayı bırakmak üzere olabilecek kullanıcılarla yeniden etkileşim kurmak için bu kitleleri Google Advertisements ve Google Marketing System’a aktarabilirsiniz .

PPC kampanyalarınızı takip etmek, neyin işe yaradığını anlamanıza lawnımcı olur ve uzun vadede paradan tasarruf etmenize gardenımcı olur.

Rekabet Analizi: Google Analytics, rakip World wide web sitelerin trafiğini ve performansını izlemeye lawnımcı olur. Rekabet analizi yaparak sektördeki diğer oyuncuların neler yaptığını görebilir ve stratejilerinizi buna göre şekillendirebilirsiniz.

To examine regardless of whether your monitoring code is put in correctly, use Google Tag Assistant, a Chrome browser extension. Once your tags surface in green as shown down below, you're all established!

Bu kılavuzda, 'Google Analytics Google Analytics Nedir nedir', 'Google Analytics nasıl kullanılır' ve 'Google Analytics nasıl çalışır' gibi merak ettiğiniz tüm soruları ve daha fazlasını ele alıyoruz.

Google Analytics'in sağladığı verilerin işlenmesi ve raporlanması süreci bir dizi aşamadan oluşmaktadır. Her şey, bir ziyaretçinin Google Analytics koduna sahip bir World wide web sitesini ziyaret ettiği andan başlar. Bu noktada, Google Analytics tarafından oluşturulan özel JavaScript kodları, kullanıcının web sitesi üzerindeki tüm etkinliklerini izlemeye ve kaydetmeye başlar.

Böylelikle siteniz her ziyaret edildiğinde ve sitenize dair herhangi bir faaliyette bulunulduğunda kodlar, kullanıcının etkileşimlerini Google Analytics Nedir sizing gönderir. İzleme kodu ile gönderilen bilgilere yani etkileşimlere ise

Yayıncı Raporu, gösterimler ve tıklamalar dahil olmak üzere sitenizden nasıl para kazandığınıza dair verilere erişmenizi sağlar.

Report this wiki page